Savjetovanje

bim hrvatska (building information modeling) savjetovanje konzaltingUnaprijediti svoje poslovanje ili sebe prelaskom na BIM velik je korak.

Pretraživanje interneta ili razgovor s nestručnim kadrom uglavnom završava s više novih pitanja nego odgovora, osim ako uložite dovoljno vremena u opsežno i detaljno istraživanje.

Udruga BIM Hrvatska pruža usluge konzultacija i savjetovanja u svezi implementacije BIM-a u poslovanje.

Od kud krenuti, koji softver izabrati, kako se kreću cijene softvera i implementacije, da li se isplati ulagati, samo su neka od pitanja na koje vam možemo pomoći dati odgovor.

Distributeri softvera i slične interesne skupine nisu nezavisni te vam mogu ponuditi softverska rješenja i procese koji možda za vas nisu optimalno rješenje – savjetujte se prije nego donesete takvu (skupu) odluku.

BIM savjetovanje

Udruga BIM Hrvatska je nezavisna organizacija koja okuplja profesionalce hrvatske građevinske industrije, među kojima su inženjeri s višegodišnjim iskustvom u primjeni BIM-a u projektiranju, izgradnji i upravljanju građevinama. Udruga pridonosi iniciranju i razvoju primjene BIM-a u Hrvatskoj na način da postavlja standarde kroz različite struke, poslove i softver, ali i da savjetuje, educira, potakne i informira o primjeni BIM-a na pravilan način.

Članovi naše udruge uslugu BIM savjetovanja mogu koristiti po posebnim uvjetima.