Registar BIM tvrtki

Udruga BIM Hrvatska trenutno nudi besplatnu objavu u svom “Registru BIM tvrtki” svim tvrtkama koje u svom radu koriste BIM pristup. Objava se sastoji minimalno od logotipa tvrtke, punog naziva tvrtke s poveznicom na web stranicu te opisa kako tvrtka u svom radu koristi BIM s ključnim informacijama npr. struka ili područje struke, softver, broj zaposlenika i druge relevantne informacije.

Format objave tvrtke može vidjeti ovdje.

Ideja registra je na jednom mjestu objaviti informacije o tvrtkama koje primjenjuju, prodaju, implementiraju, daju podršku ili u nekom drugom obliku koriste BIM u svom radu, odnosno, nude kao uslugu na tržištu. Posjetitelji web stranica udruge, pored informacija o BIM-u, o radu udruge i događanjima, tako mogu pronaći i tvrtke koje praktično primjenjuju BIM. Navedeno je u skladu s jednim od ciljeva udruge: povezivanje stručnih fizičkih i pravnih osoba s domaćim i inozemnim organizacijama, investitorima i tvrtkama.

Udruga BIM Hrvatska je promotor poštene poslovne prakse i tržišnog natjecanja, sve tvrtke navedene u ovom registru koriste isključivo licencirani softver.

Tvrtke su navedene abecednim redom.

Baldinistudio d.o.o.

bde projekt d.o.o.

Dizajn et cetera d.o.o.

Geotech d.o.o.

GO2BIM d.o.o.

Institut IGH d.d.

Kap4 d.o.o.

Klimaoprema d.d.

PRIOR inženjering d.o.o.