Archicad 25 – BIM Product of the Year – povoljniji do 23.12.2021.

Posebna pogodnost do 23.12.2021.

Iskoristite priliku i nabavite trajnu licencu Archicad 25 – BIM Product of the Year – povoljnije do 23.12.2021. godine.

Uz kupnju trajne licence Archicad 25 i potpisivanje ugovora o održavanju u trajanju od 3 godine, besplatno dobijete prvu godinu održavanja, nadogradnje i tehničke podrške, edukaciju i Twinmotion 2021 (softver za vizualizacije). Ukupna ušteda iznosi 14.415,00 kn + PDV.

I to nije sve – dodatnih 5% popusta ostvaruju*:

– članovi Hrvatske komore arhitekata ili

– ukoliko niste član HKA, a odlučite se na 2 ili više licenci.

(*Popusti se ne zbrajaju.)

Nakon isteka ugovora možete se odlučiti za nastavak ugovora ili prekid održavanja. Archicad licenca je trajna stoga je možete neograničeno koristiti i nakon isteka ugovora. Kupovinom Archicad licenci dobivate i domaću tehničku podršku dostupnu od 8 do 16 sati svaki dan. BIM stručnjaci koji će vam pomoći rade u arhitektonskom studiju i znaju sve, a uz njih imate i online zajednicu s milijunima korisnika, te Graphisoftovu podršku.

Saznajte više na ovoj POVEZNICI.

Archicad je BIM proizvod godine u Velikoj Britaniji – po 11. put zaredom

Svojom jednostavnošću primjene i pristupačnom cijenom Archicad 11. put zaredom (!) osvaja nagradu za BIM product of the year (BIM proizvod godine) na prestižnoj Construction Computing Awards manifestaciji, nagradu koju dodijeljuje vodeći britanski magazin posvećen digitalnim tehnologijama u izvedbi i projektiranju, Construction Computing. Poznatiji kao „The Hammers“, Construction Computing Awards nominiraju i za njih glasaju stručnjaci i profesionalci u projektiranju kako bi prepoznali i nagradili inovativna rješenja i projekte koji se danas aktivno primjenjuju i koriste.

No, Archicad nije jedini Graphisoftov softver koji je dobio nagradu: BIMx je također osvojio 1. mjesto u kategoriji Mobile Technology of the Year. BIMx-om spojite projektni ured i gradilište; za navigaciju koristite komande kao u video-igri. Ne može biti intuitivnije i jednostavnije. Pogotovo ako na jednom mjestu imate kompletan BIM model zgrade i svu projektnu dokumentaciju.

Uz dvije prestižne nagrade koje je osvojio Graphisoft, napredni korisnici Archicada i doajeni BIM-a u Velikoj Britaniji, Bond Bryan Digital, odnijeli su nagradu u kategoriji „BIM projekt godine“ za Information Hub for Gen Zero.

Leave a Reply